Δευτέρα 8 Απριλίου 2013



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Στις σημερινές αντίξοες συνθήκες, πρωτοφανείς για την Ελληνική κοινωνία, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταθούμε δίπλα σε όσους ταλαιπωρούνται περισσότερο.
Θεωρώντας ότι ένα από τα βασικά αγαθά του ανθρώπου  είναι η υγεία, μαζί με την ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΥΛΗΣ προσπαθήσαμε να οργανώσουμε κοινωνικό ιατρείο για άπορους- ανασφάλιστους συνδημότες μας, με την εθελοντική συμμετοχή ιατρών από την  περιοχή μας, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.
Η προσπάθειά μας αυτή είχε αποτέλεσμα.
Ο Διευθυντής του ΕΟΠYΥ Αγίων Αναργύρων μας παραχώρησε χώρο στο κτίριο του ΕΟΠYΥ (πρώην Ι.Κ.Α) Άνω Λιοσίων για να στεγαστεί και να λειτουργήσει το κοινωνικό ιατρείο.
Στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και την προσπάθεια, χωρίς οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε φορέα ή οργάνωση, ζητάμε από όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν ενεργά, με προσφορά εθελοντικής εργασίας και ειδών (φαρμάκων), προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των ασθενέστερων οικονομικά συνδημοτών μας.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Οι υπεύθυνοι για το Κοινωνικό ιατρείο
Κουράση Χρυσούλα (6932405009)
Βάβουλας Κων/νος (6944288194)
Κατερίνα Ματρακούκα (6972053561)
Κώστας Παπαδόπουλος (6974475155)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.