Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πεποίθησή μας είναι ότι δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι και αδρανείς μπροστά στις κοινωνικές εξελίξεις, στην παραβίαση θεμελιωδών ατομικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων.
     Σήμερα, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο των ακραίων συνθηκών που διαμορφώθηκαν στην Ελληνική κοινωνία, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική και αναγκαία η συνεργασία όλων μας και η αντίσταση σε κάθε μέτρο που μας επιβάλλεται και που στόχο έχει την ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών.
      Επειδή η αδιαφορία δεν είναι λύση, ούτε μπορούμε να μένουμε απαθείς, καλούμε τους σκεπτόμενους δημότες που αγωνιούν, ενδιαφέρονται, μάχονται για τη βελτίωση της ζωής τους, τη διατήρηση των αξιών και τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τη δημοκρατία να συμπορευτούν μαζί μας και μαζί με χιλιάδες άλλους, προκειμένου να προσβάλλουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας την επιβολή του τέλους Επιτηδεύματος, το οποίο θεσπίσθηκε με τις διατάξεις 31 του Ν. 3986/2011.
     Ο σύλλογος «Δύναμη Ελπίδας» στα πλαίσια της δωρεάν παροχής νομικών συμβουλών που προσφέρει, σας καλεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω τηλεφώνου (6985674137) ή e-mail (dynamielpidas@gmail.com) ή στα γραφεία μας (Αιγαίου Πελάγους 46, κάθε Παρασκευή 6-8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.