Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

         Χάος, ασυδοσία, αυθαιρεσία και εγκληματικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σε πολλές περιοχές των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου.
             Ηχορύπανση από τα αυτοκίνητα και τα σπίτια που κατοικούν τσιγγάνοι όλες τις ώρες της ημέρας και τις νύχτας, δυσοσμία από τη παραβίαση των κανόνων υγιεινής, κλοπή ρεύματος και νερού, καταλήψεις  δρόμων και παρεμπόδιση κυκλοφορίας, κλοπές, απειλές και ξυλοδαρμοί, τελευταία,  ακόμα και καταλήψεις σπιτιών. Οι παράγκες καθημερινά αυξάνονται και τις βλέπουμε να ξεφυτρώνουν σε εδαφικές εκτάσεις που ανήκουν ακόμα και στο Δήμο.
Κανείς δεν κάνει τίποτα.
            Άγιος Ιωάννης, Άγιος Γεώργιος, Τσουκλείδι, Λίμνη και το μισό ΚΕΝΤΡΟ (κόμβος λεωφορείων) είναι καταδικασμένες και ξεχασμένες περιοχές και όχι μόνο, αφού στο Πανόραμα ήδη εμφανίστηκαν παράγκες. Η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία και η Δημοτική Αστυνομία είναι ανύπαρκτη για τις περιοχές αυτές
           Η Δημοτική αρχή παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες της για «Νόμους για όλους», φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση να παρέμβει.
H κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Απαιτείται άμεσα  προγραμματισμός και συντονισμένη δράση. Αν ο Δήμαρχος και η αστυνομία δεν μπορούν ή δεν θέλουν να παρέμβουν , θα πρέπει να υποχρεωθούν να το κάνουν απ’ όλους μας. Όλοι μαζί μπορούμε.
         Ο σύλλογος ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ σας καλεί όλους δημότες, συλλόγους, φορείς σ’ αυτή τη προσπάθεια.
          Λύση υπάρχει, τρόπος υπάρχει, αρκεί να υπάρχει και βούληση και όραμα και διάθεση για δουλειά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας -2102471106, 6985674137
Αιγαίου Πελάγους 46 & Ερμιόνης, e-mail:dynamielpidas@gmail.com
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΣΗ
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.